EXO Fanfiction Dorm

EXO as the Main Cast


1 Comment

Promise

tumblr_mp6wh53jue1qj3bjeo2_500

Title                 : Promise

Author             : eezeeba

Cast                 : Kim Jongin, Jung Soojung

Genre              : Angst, Romance

Length             : Oneshot

Rated               : PG-15

Author’s note  : Pernah diposting di schooloffanfiction.wordpress.com (blog ybs udah pindah dan archivenya kehapus). You won’t find this FF anywhere anymore but here. Happy reading, good people!

Kim Jongin tahu, Soojung hanya sedang menepati janjinya…. Continue reading

Advertisements


8 Comments

Right Here Waiting For You

thumb (1)Title                 : Right Here Waiting For You

Author             : Soonja – eezeba

Cast                 : Kim Jongin, Jung Soojung (Krystal), Choi Yeseul (OC)

Genre              : Angst, Romance

Length             : One-shot

Rated              : PG-15

Author’s note  : Halo, jadi FF ini kubuat 2-3 tahun yang lalu, dan pernah kukirim sbg freelancer ke schooloffanfiction.wordpress.com. Tapi blog ini kemudian dipindah, dan FF ini juga akhirnya kehapus dr archive karena perpindahan itu. You won’t find this FF anywhere anymore, cuma disini aku post lg, dan ya castsnya dulu Kyuhyun dan Jinri, tapi untuk menyesuaikan aku ganti dan disini Jongin 6 tahun lebih tua dari Soojung. Dulu dipost under name soonja ya, gini dulu AUnya -> Yak, here I go dengan FF coincidental lagi 😀 Sebenernya idenya muncul randomly, tapi ternyata eh ternyata, lagunya SM The Ballad – Miss You kok pas banget, hehe. Jadi kalau mau dibaca sambil dengerin itu bisa banget *plaakk* FF ini tentu saja masih penuh dengan kekurangan, maka dari itu, students SOFF yang rajin2, tolong bantu saya memperbaikinya *bow* so please read and enjoy this ^^

Continue reading


10 Comments

About Distance and Feeling(s)

tumblr_mjvf53zENA1rub0hvo1_500

Tittle                : About Distance and Feeling(s)

Author             : eezeeba ( @msgeil )

Length             : Oneshot (1980 words)

Genre               : Romance

Rating              : General

Casts               : Kim Jongin, Jung Soojung, Oh Sehun, Park Chanyeol

Disclaimer       : this fanfic originally written by eezeeba, no plagiarism in every diction and sentence. Happy reading! ^^ Continue reading


16 Comments

Just One Other Day [Part 2/2 – Final]

 

downloadfile

 

 

Tittle : Just One Other Day

 

Author : eezeeba ( @msgeil )

 

Length : Two Shoot (Part 2 – Final)

 

Genre : Romance, Angst

 

Rating : PG-15

 

Casts : Kim Jongin (Kai), Jung Soojung (Krystal F(x)), Oh Sehun dan lain-lain

 

Disclaimer : this fanfic originally written by eezeeba, no plagiarism in every diction and sentence. Happy reading! ^^

Continue reading


14 Comments

Just One Other Day

pizap

 

 

Tittle    : Just One Other Day

Author : eezeeba

Length : Two Shoot (Part 1)

Genre  : Romance, Angst

Rating : PG-15

Main cast & Additional Cast: Kim Jongin (Kai), Jung Soojung (Krystal F(x)), Oh Sehun dan lain-lain

Disclaimer: this fanfic originally written by eezeeba, no plagiarism in every diction and sentence.

Continue reading